Маламашка Flex 0.5мм 406мм неръждаема стомана с дръжка корк

95,60лв. Цената е с включен ДДС

Код: uf-05-40
serafimov systems

Flex маламашка 406 мм с 0.5 мм острие от австрийска неръждаема стомана, с прецизно шлифовани и заоблени ъгли

Serafimov Systems Маламашка Flex с дръжка корк 406 mm / 0.5 mm
Flex маламашка 406 мм с 0.5 мм острие от австрийска неръждаема стомана, с прецизно шлифовани и заоблени ъгли. Идеална за шпакловане на гипсокартон, крайни слоеве мазилка и EIFS.

Ергономична и комфортна дръжка от корк, изработена специално по поръчка на SERAFIMOV SYSTEMS.

Маламашка Serafimov Systems Flex с дръжка корк 406 mm / 0.5 mm.
SERAFIMOV SYSTEMS предлага пълна гама от професионални довършителни инструменти, които са произведени под патентован иновативен дизайн и строги изисквания за качество на производство в Европа.

FLEX Маламашка 406 мм, 0.5 мм се отличава с остриета, изработени от тройно закалена 0.5 мм неръждаема стомана и осигуряват изключителна гъвкавост на острието, която намалява умората на ръцете и китките по време на употреба.
Тези флексови маламашки оставят фантастично покритие на повърхността и са идеални за шпакловане на гипсокартон и крайни слоеве мазилка и EIFS.

Острието на професионална маламашка FLEX – 0.5 мм е монтирано с висококачествени, прецизни нитове от неръждаема стомана, които са роботизирано заварени към повърхността на острието.

За разлика от конкурентните модели, които прилепват острието към монтажната платформа с помощта на двустранна лента, при тези маламашки е разработена специална технология за заваряване на тънка стомана директно към нитовете, като същевременно запазва структурната цялост и плоскост. След това комплектът острие / нит се притиска към прецизния алуминиев зъб, което прави тази маламашка най-здравата от неръждаема стомана 0.5 мм на пазара. Тези лопатки са толкова здрави, че металът на острието ще се скъса, преди да се освободят нитовете.

В допълнение, дизайнът на маламашка FLEX 0.5 осигурява по-широка работна повърхност на острието в сравнение с други флексови маламашки на пазара, което ги прави по-лесни за използване с гъвкавост и финиш като никоя друга налична маламашка.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Маламашка Flex 0.5мм 406мм неръждаема стомана с дръжка корк“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Код: uf-05-40 Категория: Етикети: ,