Автоматичен тейпър ASGARD HAMMER

2878,80лв. Цената е с включен ДДС

Код: AT01AD
Автоматичен тейпър ASGARD HAMMER

Автоматичен тейпър ASGARD HAMMER предлага трайност и функционалност.

Автоматичен тейпър ASGARD HAMMER.

„Ново ниво на инструментите за гипсокартон“!
Инструментите Asgard предлагат трайност и функционалност.

HAMMER се отличава с черен и блестящо син екстериор. Леката, но издръжлива контрукция на Автоматичния Тейпър позволява максимално сцепление и превъзходно отрязване на лентата. Твърдо анодизираните части на задвижването са устойчиви на износване и корозия. Регулируемата спирачна система ви позволява да настроите и поддържате желаното напрежение на основните колела.
5 години гаранция.

С Автоматичен Тейпър ASGARD HAMMER се полага с едно движение фугиращ разтвор и армираща хартиена лента. ASGARD Automatic Taper Hammer разпределят точното количество от фугиращата смес под лентата, като същевременно осигурява висока скорост на фугиране. Автоматичният тейпър ASGARD наподобява дълга телескопична тръба, с която се работи безпроблемно на височина до 3 м без да е необходимо скеле или стълба. Bazooka ASGARD използва хартиени и стъклофазерни
армиращи ленти 52,5 мм.
Зареждането на Автоматичния Тейпър става посредством зареждаща помпа. В последствие фугите се обработват с така наречените изглаждащи плоски кутии Finishing Box с широчини от 17,5 до 36 см. За окончателното оформяне на вътрешните и външни ъгли се използват ъглооформители и ролери за външни прави ъгли.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Автоматичен тейпър ASGARD HAMMER“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Код: AT01AD Категория: Етикети: ,